Патосници GUMEX за багажник Fiat Tipo Sedan (2016-) – 290390

1,600.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Patosnici GUMEX za bagaznik Fiat Tipo Sedan (2016-) – 290390

Црна боја
Материјал: TPE
Фиксација: Не
Пакет: 1
Тежина: 1,8 кг