Гумени патосници Гумекс – Fiat Panda II (2003-2012), 500 (2007-) 213685

1,470.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Gumeni patosnici Gumex – Fiat Panda II (2003-2012), 500 (2007-) 213685

Црна боја
Фиксација: да
Пакет: комплет од 4 парчиња
Тежина: 5,1 кг