Гумени патосници Гумекс – Fiat 500 L (2013-) 219134

1,470.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Gumeni patosnici Gumex – Fiat 500 L (2013-) 219134

Црна боја
Фиксација: да
Пакет: комплет од 4 парчиња
Тежина: 3,8 кг