Патосници GUMEX за багажник Dacia Logan (2012-) – 290130

1,600.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Patosnici GUMEX za bagaznik Dacia Logan (2012-) – 290130

Црна боја
Материјал: TPE
Фиксација: Не
Пакет: 1
Тежина: 1,8 кг