GUMEX Типски гумени патосници – Citroen C3 (2017-) – 222174

1,470.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

GUMEX Tipski gumeni patosnici – Citroen C3 (2017-) – 222174

Црна боја
Фиксација: да
Пакет: комплет од 4 парчиња
Тежина: 4,4 кг