You are here:

GUMEX Типски гумени патосници – Citröen BERLINGO (2018-), Opel COMBO E (2018-), Peugeot RIFTER (2018-) – 221855

1,200.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

GUMEX Tipski gumeni patosnici Citröen BERLINGO (2018-), Opel COMBO E (2018-), Peugeot RIFTER (2018-) – 221855

Црна боја
Фиксација: да – круг
Пакет: комплет од 2 парчиња
Тежина: 2,8 кг
Големина на пакетот: 708 x 523 x 20 mm

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .