GUMEX Типски гумени патосници – BMW 5er (2017-) – 222454

1,730.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

GUMEX Tipski gumeni patosnici – BMW 5er (2017-) – 222454

Црна боја
Фиксација: да – платформа за осветлување
Пакет: комплет од 4 парчиња
Тежина: 4,8 кг

Нема залиха