GUMEX Типски гумени патосници – BMW 1er (f40) (2019-) – 222344

1,730.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

GUMEX Tipski gumeni patosnici – BMW 1er (f40) (2019-) – 222344

Црна боја
Фиксација: да – Flaushpad
Пакет: комплет од 4 парчиња
Тежина: 4,2 кг