Гумени патосници Гумекс – BMW X1 (E 84) (2009) 214423

1,800.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Gumeni patosnici Gumex – BMW X1 (E 84) (2009) 214423

Црна боја
Фиксација: Не
Пакет: комплет од 4 парчиња
Тежина: 4,4 кг