Гумени патосници Гумекс – BMW 2er (F45) (2014) 220427

1,330.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Gumeni patosnici Gumex – BMW 2er (F45) (2014) 220427

Црна боја
Фиксација: да – Flaushpad
Пакет: комплет од 4 парчиња
Тежина: 3,7 кг