Praxis Универзални патосници Matrix – 52284

890.00 ден

Praxis Univerzalni patosnici Matrix – 52284
4 ком.
Приспособливи за секој тип на возило.
Нелизгачка подлога
3Д модели со цел да се задржи водата на патосникот.
Лесни за чистење