Praxis Универзални патосници Kelly – 52251

860.00 ден

Praxis Univerzalni patosnici Kelly – 52251
4 ком.
Приспособливи за секој тип на возило.
Нелизгачка подлога
3Д модели со цел да се задржи водата на патосникот.
Лесни за чистење