Универзален гумен патосник за багажник Praxis 52254

Original price was: 980.00 ден.Current price is: 882.00 ден.

Description

Univerzalen gumen patosnik za bagaznik Praxis 52254

  • Изработено од PVC , без мирис, се мие, цврста и отпорна на тежина
  •  Уникатна изработка, го штити багажникот од нечистотија
  •  Нуди висока заштита, специфичниот дизајн оневозможува протекување на течности
  •  Можност за кроење, прилагодлив за сите типови на возила
  •  Димензии 140 x 108

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .