Modula Кровен куфер WeGo 450 бел – 20053

21,500.00 ден

Modula Kroven kufer WeGo 450 bel – 20053
Поризведен во Италија според највисоките стандарди од лесен АБС со УВ заштита. Креиран за ефикасна аеродинамика, спортски дизајн со двострано отварање за најголема практичност. Со својата големина од 450 лит. успешно ќе ги спакувате најважните работи за патување.

Нема залиха