Modula Кровен куфер 430 лит. сив – 20025

15,500.00 ден

Modula Kroven kufer 430 lit. siv – 20025
Кровниот куфер на ЦИАО се елегантни пространи кутии, со интересен изглед. Неговата естетика совршено го надополнува денешниот тренд на модерни автомобили. Неговите димензии се реакција на трендот на зголемување на зимските спортови, но поради неговиот обем, тој е идеален и за летни одмори. Куферот е опремен стандардно со 3-точка централна брава и едностран отвор. Достапен е во 3 бои (сребрена и црна)
Карактеристики:
– Цврста издржлива пластика на горниот и долниот капак
– Пакување на дното на долниот капак за да се зголеми цврстината и капацитетот на оптоварување на куферот
– Сертификат за квалитет TUV-GS
– Краш тест
– Издржлив сјаен лак (само црно-бело)
– Голем внатрешен простор по целата должина на куферот
– Високо оптоварување до 75 кг

Нема залиха