Menabo куфер заден за на кука НЕКАР – 40121

17,800.00 ден

Menabo kufer zaden za na kuka NEKKAR – 40121

Задниот куфер може да се комбинира само со носачи за велосипеди Alcor 3 и Alcor 4.

Максимална носивост: 30 кг

Капацитет на полнење: 300 литри

Брава против кражба: Задни и предни ремени за прицврстување.
Систем за прицврстување што треба да се прикачи на рамките на носачот на велосипедот. Вклучено копче против кражба.
Патентиран систем за двојна брава што овозможува вадење на клучот само ако капакот е целосно и безбедно затворен.

Гаранција: 2 години