Menabo Кровен куфер Mania 580 црн – 5345

Original price was: 26,500.00 ден.Current price is: 23,850.00 ден.

Menabo Kroven kufer Mania 580 crn – 5345
Кровен куфер погоден за било каква потреба, се карактеризира со брзо и безбедно монтирање. Вклучен е брз систем за фиксирање. Обезбедено со заклучување со две точки за заклучување и безбедносен систем со брзо затворање. Мазна и сјајна црна површина.