Menabo Кровен куфер Mania 580 дуо црн – 5356

Original price was: 29,000.00 ден.Current price is: 26,100.00 ден.

Кровен куфер погоден за било каква потреба, се карактеризира со брзо и безбедно монтирање. Вклучен е брз систем за фиксирање. Обезбедено со заклучување со две точки за заклучување и безбедносен систем со брзо затворање. Мазна и сјајна црна површина.