(ТОП ЦЕНА) Кровен куфер Класик 320л. сив – 2070

8,000.00 ден

Kroven kufer Classic 320L. siv – 2070
Технички Податоци
Должина – 131 см
Ширина – 78 см
Висина – 38 см
Боја – сив
Волумен – 320 л
Тежина – 11 килограми
Основен материјал – Полипропилен
Материјал на корица – Полипропилен
Растојание помеѓу решетки
мин 500 – макс. 860

Нема залиха