Кровен куфер Menabo – MANIA 460l.ABS црн 5343

Original price was: 19,300.00 ден.Current price is: 17,370.00 ден.

Kroven kufer Menabo – MANIA 460l. ABS crn 5343

Кровен куфера погоден за било каква потреба, се карактеризира со брзо и безбедно монтирање. Вклучен е брз систем за фиксирање. Обезбедено со заклучување со две точки за заклучување и безбедносен систем со брзо затворање. Мазна и сјајна црна површина. 195х79х36 см, 17 кг.