Кровен куфер Menabo – MANIA 460 ABS бел 5342

Original price was: 19,300.00 ден.Current price is: 17,370.00 ден.

Kroven kufer Menabo – MANIA 460 ABS bel 5342

Кровен куфер погоден за било каква потреба, се карактеризира со брзо и безбедно монтирање. Вклучен е брз систем за фиксирање. Обезбедено со заклучување со две точки за заклучување и безбедносен систем со брзо затворање. Мазна и сјајна сребрена површина. 195х79х36 см, 17 кг.