Кровен куфер Menabo – DIAMOND 500l. црн 5790

Original price was: 22,600.00 ден.Current price is: 20,340.00 ден.

Kroven kufer-Menabo – Diamond 500L. crn 5790

Кровен куфер за секоја потреба. Прицврстување на кровни шини со помош на завртки со T-завртки. Систем за брзо поправање достапен како опција. Обезбедено со заклучување со две точки за заклучување и безбедносен систем со брзо затворање. Мазна и сјајна црна површина. 209х79х36,6 см, 16,40 кг.