Кровен куфер MANIA 460 ABS сребрен 5344

16,800.00 ден

Kroven kufer MANIA 460 ABS srebren 5344

Кровен куфера погоден за било каква потреба, се карактеризира со брзо и безбедно монтирање. Вклучен е брз систем за фиксирање. Обезбедено со заклучување со две точки за заклучување и безбедносен систем со брзо затворање. Мазна и сјајна бела површина. 195х79х36 см, 17 кг.

Нема залиха