Кровен куфер МАРАТОН 460л. црн мат 5657

Original price was: 15,500.00 ден.Current price is: 13,950.00 ден.

Kroven kufer MARATHON 460l. crn mat 5657
Имате премногу опрема која што треба да ја носите со остатокот од багажот. Потребен ви е дополнителен простор. Ние имаме решение.
Куферите на Menabo Marathon 460л. е елегантен кровен куфер, дизајниран со високо аеродинамичен профил со цел да се минимизира отпорноста на воздухот и потрошувачката на гориво.
Надворешни димензии: Д – 198 cm; Ш – 79 cm; В – 37 cm
Тежина на куферот: 17 kg
Максимален товар: 50 kg
Материјал: ABS
Боја на капакот: Мат црна
Боја на долниот дел: Мат црна
Заклучување: Централно
Отварање: Од една страна
Монтажа на кровни носачи: Со U – приклучок на шрафење
Сертификати за квалитет: City Crash Test, TUV/GS
Аеродинамика: Направени тунелски тестови

Произведено во: Menabo Италија