Магнетни држачи за скии Himalaya Menabo – 91078

5,900.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Magnetni drzaci za ski Himalaya Menabo – 91078

за 2 пара скии и 2 пара стапчиња
функционален, лесен и безбеден за употреба
аеродинамичен дизајн лесен за инсталација директно на покривот
опремени со многу цврсти магнети
германски TÜV сертификат