Држачи за скии Menabo – Viking 91870

4,990.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Drzaci za skii Menabo – Viking 91870

Ски-носачот Менабо Викинг е исклучиво специјализиран држач кој може да носи од 2 до 5 пара скии. Оваа количина зависи од модификацијата на монтирањето, од кои четири се опремени со ферин, што значително го намалува аеродинамичкото влечење и ви овозможува практично да го игнорирате брзинометарот. Многу пригоден за семејни зимски патувања. Инсталирањето и отстранувањето е во многу брзо време, а малата големина заштедува простор во багажникот на автомобилот.

Скијачките стапчиња се прицврстени на држачот заедно со скиите. Заштита од кражба. Препорачаната ограничување на брзината е до 130 км / ч.