Држачи за еден пар скии, пластичен – 91263

600.00 ден

Drzaci za eden par skii, plasticen – 91263

Држач за скии кој се монтира на кровни носачи.
Соодветен за 1 пар скии (Slalom, Carving, Nordic).
Максимална носивост: 6 kg
Без систем за заклучување.
Димензии: Д – 19 cm; Ш – 19 cm; В – 7 cm
Тежина: 0.5 kg
Максимална брзина на возење со монтиран држач: 130 km/h
Минимално растојание помеѓу шипките на кои се монтира држачот: 70 cm
Максимално растојание помеѓу шипките на кои се монтира држачот: 90 cm
Минимални димензии на напречниот пресек на шипките на кои се монтира држачот: 30 x 20 mm
Максимални димензии на напречниот пресек на шипките на кои се монтира држачот: 45 x 28 mm
Материјал: Полимер

Произведено во: Menabo Италија

Нема залиха