SONAX Заштита за фарови – 20 апликации – 276541

1,280.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

SONAX Zastita za farovi – 20 aplikacii – 276541

– Едно пакување се користи за 2 фар.
– Отворете го пакувањето и нежно и рамномерно нанесете на полираните фарови.
– Остатоците избришете ги со микрофибер крпа
– 4 часа после нанесувањето возилото не треба да се наводени
– Првото миење на возилото треба да е после една недела
– За проверка дали заштита сеуште трае на фаровите се тестира со бегање на водата од самите.