Xtreme спреј со заштита Sonax 750мл. 243400

999.00 ден

Xtreme sprej so zastita Sonax 750ml. 243400

Новитет во палетата на Xtreme, SONAX Xtreme спреј и заштита 750ml е совршен за луѓето кои се на пат. Едноставно, испрскајте го и исплакнете за да создадете заштитен слој.

Ефективна заштита на бои, хром и пластика

Напрскајте, исплакнете = заштитено!

Брз и лесен за употреба

Дава длабочина на бојата и висок сјај

Трае приближно. 3 месеци

Идеално за долгорочна заштита

Забележете: НЕ КОРИСТЕТЕ НА ГОЛЕМИ ПОВРШИНИ И НЕ ДОЗВОЛУВАЈТЕ ДА СЕ ИСУШИ.
1. Измијте го возилото и исплакнете темелно со чиста вода.
2. Протресете го шишето, отворете ја млазницата за прскање со вртење.
3. Распрскувајте го возилото рамномерно на влажното возило (приближно 4-6 прскања на м2).
4. Исплакнете веднаш со голем млаз вода и избришете го возилото со микрофибер крпа.