SONAX Xtreme Ултра керамичка заштита – 268400

938.00 ден

SONAX Xtreme Ultra keramicka zastita – 268400
Иновативната технологија Si-Carbon обезбедува нови стандарди за квалитет и ги надминува сите претходни производи за долготрајна нега. Интеракцијата на органската и неорганската хемија создава отпорна бариера што ја штити обоената површина од штетните ефекти на воздухот и околината. Во исто време, обезбедува мека и мазна површина и долготраен сјај.
· Едноставен и лесен за употреба
· Ги освежува постоечките керамички и други нано заштити
· Обезбедува мазност и дава ефект на огледало
· Ја прави овршината хидрофобна (ефект на отфрлање на вода и нечистотија)
· Може да се користи на пластични, хромирани, гумени, стаклени површини