SONAX Xtreme Полир за метал – 204100

800.00 ден

SONAX Xtreme Polir za metal – 204100
– Нанесете тенко со апликаторот за сунѓер SONAX или местото за полирање SONAX.
– Во зависност од примената и материјалот, полирајте со малку притисок додека не се достигне посакуваното ниво на сјај.
– Избришете ги остатоците со крпа микрофибер.
ЗАБЕЛЕШКА ЗАБЕЛЕШКА: Не користете обложени и обоени метални делови (на пр. Алуминиумски бандажи), груби метални површини и хромирани пластични делови.

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .