SONAX Сет за отсранување на гребнатинки – 305941

820.00 ден

SONAX Set za otstranuvanje na grebnatinki – 305941
Сет за полирање кој служи за отсранување на локализираните гребаници и нерамнини на бојата на возилото. Може да се отстранат дури и подлабоки гребаници во само 2-3 чекора, но и да се оневозможи нивно проширување до основата на бојата. За стандардни и металик бои.

Нема залиха