Тврд восок без силкон – Sonax 280300

1,333.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Tvrd vosok bez silikon – Sonax 280300

Восок базиран на нано технологија. Обезбедува длабок сјај и долготрајна заштита за сите нови и свежи полирани стандардни, металик и бои отпорни на гребаници. Одржува и обезбедува долготрајна восочна заштита. Без силикон. Нето: 1 л.