Средство за заштита на фарови – Sonax 276000

1,140.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Sredstvo za zastita na farovi – Sonax 276000

Долгорочно средство за заптивање за пластични фарови претходно третирани со PROFILINE ламба за светлата (276 141). Произведува сигурен заштитен слој и го спречува белењето предизвикано од влијанија од околината. Исто така погоден за освежување без претходно полирање.