Спреј за подготовка на нано протект – Sonax 237300

693.00 ден

Sprej za podgotovka na nano protekt – Sonax 237300

Специјални соединенија за растворувач за ефикасно отстранување на маснотии и маслени филмови од површини за боење. Подготвува бои за примена на долготрајното заштита SONAX Nano Paint Protect. Идеален за контролирање на резултатите од полирањето без холограма и за демагнување пред работа со респиратор.

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .