Премиум карнауба заштитувач – Sonax 211200

4,900.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Premium karnauba zastituvac – Sonax 211200

Висококвалитетна заштита за нови и готово нови лакирани површини. Штити од временски влијанија и го смалува прилепувањето на инсектите. Видливи резултати после употреба (бегање на капките од површината). Висококонцентрираниот Карнауба восок ја одржува бојата и дава блескав сјај. Нова формула едноставна за полирање и не остава масни трагови.