Полир сафир Sonax – Premium 200941

3,030.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Polir safir Sonax – Premium 200941

Полир за заштита базиран на нано-сафир технологија со уникатен ефект со природен карнауба восок за сите типови на бои во секаква состојба. Полирот содржи ефективни состојки кои навлегуваат во нано површината во процесот на полирање. Со ова се израмнуваат дури и најситните нерамнини на бојата која го добива оригиналниот сјај и свежина. Создава рамномерен и длабок сјај. Специјалните состојки на полирот овозможуваат губење на холограмите. Полирот доаѓа заедно со СОНАЏ Топка за полирање и со високо-квалитетна микрофибер крпа. Може да се нанесува рачно и со машина за полирање. Карнауба восокот овозможува базична заштита и конзервирање на бојата.