Полир паста Sonax ProfiLine EH 04/06 242300

1,973.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Polir pasta Sonax ProfiLine EH 04/06 242300

Специјален професионален полир за орбитални машини. Обезбедува оптимално отстранување на гребаници, импресивен длабок сјај и неверојатна реставрација на боите. Во процесите од едно ниво, дава резултати кои биле можни само со ротациски процеси. За врвен резултат без холограми. Без силикон и со технологија за ниска емисија на прав од полирање. Нето: 1 л.