Полир паста Sonax Perfect Finish 224300

3,067.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Polir pasta Sonax Finish 224300

Иновативен полир за крајно полирање во 1 чекор на стругани површини, локализирани оштетувања на бојата или распрскувања на боја. Без силикон. Нето: 1 л.