Полир и восок во боја Sonax – бела 296041

349.00 ден

Polir i vosok vo boja Sonax – bela 296041

Полир во боја со природен Карнауба восок за сите стандардни и металик бои. Пигментите во боја ги покриваат малите гребаници. На обоените површини им дава моќен блесок и брилијантен висок сјај кој трае со месеци. Обезбедува извонредна долготрајна заштита. Чисти, полира и заштитува во една операција. Боја: бела. Нето: 250 мл.