Полимерна заштита и сјај – Sonax 222100

659.00 ден

Polimerna zastita i sjaj – Sonax 222100

Безвосочен високо-сјаен заштитувач за сите нови и безмалку нови бои, како и за пред-полирани површини. Производот ја покрива бојата со екстремно стабилен, сјаен и заштитен слој (Хибридна заштита) кој овозможува долготрајна заштита, интензивно регенерирање на бојата и безпрекорен ефект на бегање на водата од површината. Го намалува таложењето на нечистотии и прашина, и овозможува автоматско враќање на сјајот со секое наредно перење на возилото. Доволен за 3-4 нанесувања кои се неверојатно брзи и лесни, без потреба од претходен третман или време за сушење. Нето: 210 мл.