Паста SONAX Profiline 05-05 1l. 245300

2,933.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Pasta Sonax Profiline 05-05 1l. 245300

Груба абразивна паста за прераотка на орбитални полири, за бришење на изгребани или локално бодливи слоеви на боја.