Нано заштитувач Sonax – Premium 226941

5,150.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Nano zastituvac Sonax – Premium 226941

Заштитувач на нова или безмалку нова боја, базиран на нано хибридна технологија кој овозможува максимална заштита од агресивните надворешни влијанија. Дава долготраен сјај, ја заштитува и освежува бојата. Го олеснува перењето и го намалува потребното време за одржување на бојата. Формира нано хибриден стаклен заштитен слој на бојата. Ја заштитува бојата до 9 месеци во зависност од условите на околината.

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .

Информации за Добавувачот

  • Store Name: Avto oprema 1
  • Подавница Avto oprema 1
  • Нема рејтинг засега