МА Синтетички восок 750мл. – 19606

199.00 ден

MA Sinteticki vosok 750ml. – 19606

Восок за брзо полирање, го штити лакот од прашина и дава висок сјај. Ја продлабочува бојата и штити од УВ зраци. Може да се користи на сите надворешни површини како што се

прозорци, пластика, гумени елементи. За сите видови на боја. Не остава траги. Нанесувајте на помали места и чист автомобил. Совршен за заштита од надворешни влијанија: дожд, прашина, УВ зраци и сл.