МА Професионална брза заштита 750 мл. – 19625

399.00 ден

MA Profesionalna brza zastita 750 ml. – 19625

Синтетички брз восок наменет за полирање и заштита на сите површини. Совршено штити од прашина и овозможува длабок сјај. Може да се аплицира на: пластика, гума, метал и керамика. Ја продолжува трајноста на восочните и керамичките заштити.