МА Восок за на мокро нанесување -750мл. – 19084

199.00 ден

MA Vosok za na mokro nanesuvanje – 750ml. – 19084
Најнова формула за ненесување на восок на мокра површина. Го забрзува сушењето на автомобилот и дава длабок сјај.
Брзо и лесно нанесување може да се користи на сите лакирани површини. Да се избегнуваат прозорците. Да се нанесува на делови за најдобри резултати.