Максимален абразив (паста) Cutmax 06-03 – Sonax 246300

3,067.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Maksimalen abraziv (pasta) Cutmax 06-03 – Sonax 246300

Брзо делување со одличен квалитет на обработената површина. Ги отстранува гребаниците и нерамните делови при повторното завршно полирање или на оригиналната фабричка боја. Остава само минимални траги од обработката и виртуелно никакви остатоци од полир благодарение на Технологијата за ниска емисија на прав од полирање. Лесен за работа. Висока абразивност со истовремено минимално обледување, без силикон и без остатоци од полир. Нето: 1л.