Ликвиден течен восок Sonax – Extreme 201100

610.00 ден

Likviden tecen vosok Sonax – Extreme 201100

Се користи за долгорочна заштита на бојата од штетните атмосферски влијанија. Технологијата за хибридна заштита ги соединува специјалните органски и неоргански компоненти кои формираат долготраен и брилијантен заштитен слој погоден за сите типови на боја. Површината фасцинира со мазност, брилијантен висок сјај и безпрекорен ефект на бегање на водата. Силната внатрешна поврзаност на неорганските компоненти ја зголемува трајноста, стабилноста и мазниот ефект на заштитниот слој. Производот не остава никакви бели дамки доколку несакано се нанесе на пластичните површини. Нето: 250 мл