Брза заштита Profiline – Sonax 288405

1,013.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Brza zastita Profiline – Sonax 288405

Идеално заштитно брзо нанесување со восок од карнауба за нови и речиси нови површини и за површини претходно третирани со лак. Боите стануваат интензивни со импресивен длабок сјај. Совршено прилагоден за изложбени возила стоејќи на отворено. Брзо во обработка, долготрајно во заштита! Содржи природен восок од карнауба.