Абразивна паста за полирање Sonax 285300

1,220.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Abrazivna pasta za poliranje Sonax 285300

Полир за избледени и изгребани бои. Ги рамни гребаниците и со полирање ја отстранува прекумерната избледеност на сите бои. Го отстранува прекумерно напрскана боја и трагите од стругање. Без силикон. Нето: 1л.